Δελτίο Τύπου της 24 Ιαν 2018 (Συλλαλητήριο Αθήνας, 4 Φεβ 18)

Η  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη της για την μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Ο αγώνας όμως δεν σταματά εδώ.

Όλοι διαπιστώσαμε  την ψευτιά και την υποκρισία που ακολούθησε  το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Την προσπάθεια που κατέβαλαν γνωστοί και άγνωστοι για να το απαξιώσουν.

 Δεν τα κατάφεραν όμως γιατί η εικόνα είναι ο καλλίτερος μάρτυρας.

Γίναμε όλοι μάρτυρες του τρόπου που αντιμετωπίζουν τα Εθνικά Θέματα οι κυβερνώντες αυτού του τόπου. Την αγωνιώδη προσπάθεια που καταβάλουν για να μας πείσουν ότι μια σύνθετη ονομασία με τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι προς το συμφέρον μας, την στιγμή που οι ίδιοι ΑΡΙΣΤΑ γνωρίζουν ότι αυτό θα είναι η οριστική άρνηση /παράδοση της ένδοξης  και περήφανης  ανά τους αιώνες, ιστορίας μας.

΄΄Ο χωρισμός της Μακεδονίας σε άνω ή κάτω, σε βόρεια ή νότια ή οτιδήποτε άλλο μοιάζει με τραγικό λογοπαίγνιο. Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ , Ελληνική όσο και η Αθήνα, όσο και η υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ.΄΄

Γι αυτό λοιπόν θα πρέπει να είμαστε παρόντες και στο συλλαλητήριο των ΑΘΗΝΩΝ.

Για να διατρανώσουμε πιο έντονα και μαζικά και αυτή την φορά,  κόντρα στην επιθυμία των ιθυνόντων ότι το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δεν είναι για ξεπούλημα.

Να τους  αποδείξουμε πως η Ελληνική ψυχή είναι πάντοτε το πιο τελειοποιημένο όπλο, μπροστά στο οποίο γονατίζουν οι όποιες εφευρέσεις ,  πλαστογραφίες και αποκυήματα της φαντασίας.

Ας μην φανούμε δειλοί και ριψάσπιδες γιατί θα παραδοθούμε στην αιώνια κατάρα, την περιφρόνηση και το ιστορικό ανάθεμα.

Ας πούμε και αυτή τη φορά ¨ Ήμουν και εγώ εκεί, για την ιστορία μας , για τα παιδιά μας, για την ίδια την ύπαρξή μας.

Καμία Ανθρώπινη δύναμη στον κόσμο δεν είναι δυνατόν να μας λυγίσει και να μας υποτάξει, όταν έχουμε μπροστά μας το δίκαιο και τόσα παραδείγματα από την ένδοξη μακρόχρονη ιστορία μας, όπου οι πρόγονοί μας αναγκάσθηκαν να τρέφονται και με φύλλα δένδρων ακόμη !!! για να μην παραδώσουν τα ιερά και όσια της φυλής μας. Θα το κάνουμε εμείς σήμερα ; ΠΟΤΕ!!!!

Η Ελληνική Ιστορία είναι γεμάτη από δάκρυα και αίμα, ηρωισμούς και θυσίες, γι αυτό και συνεχίζει τον ένδοξο δρόμο της η αθάνατος αυτή φυλή, ΄΄ που λάτρευσε τη ανδρεία και θεοποίησε την παλληκαριά  ΄΄ .

Ας δώσουμε λοιπόν το παρόν και αυτή την φορά στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

 Ας είμαστε ΟΛΟΙ εκεί

<< Ας τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία μας , εμείς  θα σωθούμε>>.

Όλοι στην Αθήνα για την Μακεδονία μας!!!

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η

 

Η ΕΑΑΣ θα μισθώσει λεωφορείο για την δωρεά μετάβαση των μελών του Παραρτήματος Λάρισας  στην Αθήνα .

Οι επιθυμούντες να συμμετέχουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΕΑΑΣ Παράρτημα ΛΑΡΙΣΑΣ  στα τηλ. 2410 623189   (Υπγο ε.α. Χρήστο  Σβερώνη)  6936911228   και *712280.   

Δηλώσεις  συμμετοχής, μέχρι την Τετάρτη 31 Ιαν 2018.