Συλλαλητήριο στη Λάρισα για τη Μακεδονία (Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018, 19:30)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΕΑΑΣ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο πρόεδρος Αντγος ε.α. Κων/νος Βλάχος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ Παράρτημα Λάρισας, Υπγος ε.α. Χρήστος Σβερώνης, Υπγος ε.α. Γεώργιος Ασμίνης, Ταξχος ε.α. Χρήστος Μαλισόβας και Λγός ε.α. Γεώργιος Στέφος, καλούν όλα τα μέλη τους και μη, με τις οικογένειές και φίλους τους, να δώσουν το βροντερό παρόν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 06 Ιουνίου 2018 και ώρα 1930 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.
Η ΕΑΑΣ Παράρτημα Λάρισας θεωρεί ότι αποτελεί Εθνική υποχρέωση όλων μας η συμμετοχή στο συλλαλητήριο, προκειμένου να λάβουν ΑΠΑΝΤΕΣ το μήνυμα ότι το όνομα της Μακεδονίας και ό,τι αυτό πρεσβεύει, δεν είναι για πούλημα. Τα παιγνίδια ΤΕΛΟΣ.
Να αντιληφθούν όσοι προσποιούνται ότι δεν κατάλαβαν τίποτα από τις ογκώδεις διαμαρτυρίες της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών ότι, σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός διαφωνεί κάθετα στις όποιες διεργασίες γίνονται ερήμην του, προκειμένου να ξεπουλήσουν το Ιερό όνομα της Μακεδονίας προς χάριν , δήθεν του Εθνικού Συμφέροντος.
Το μόνο Εθνικό συμφέρον που αναγνωρίζουμε, είναι η απαγόρευση σε οιονδήποτε άσχετο να σφετερίζεται την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, την ίδια την ένδοξη την ιστορία μας και αυτό το συμφέρον θα υπερασπισθούμε με οποιοδήποτε κόστος.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό και ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής.
Επιπλέον καλούμε τα Παραρτήματα των ΕΑΑΣ των όμορων νομών να συμμετέχουν ενεργά στην υπόψη συγκέντρωση για το όνομα της Μακεδονίας μας.